Thoma Holz 100

8622 Szántód, Siófoki út Hrsz. 883.


Thoma Holz 100 céginformációk

Az Egészséges Thoma Holz100 nem csak egy 50 éves - papíron is vállalt - garancia, hanem sokkal több annál!


Az Egészséges Thoma Holz100 egy Életstílus és egy Ajándék!

* A Thoma Holz100 Házak a jövõt megõrzõ, felelõsségteljes emberek otthonai, akik nem viszik ki a szemetet a mellékút szélére csak azért, mert "ha nem nálam van", akkor már el is van intézve a dolog!

* A Thoma Holz100 Házak tulajdonosa felelõsséggel kezeli utódai örökségét és megõrzi számukra a múltat, a jelent és a jövõt!

* A Thoma Holz100 Házak tulajdonosa tiszteli õsei munkásságát, magát a természet részének tartja és nem akarja uralni a természetet!

* A Thoma Holz100 Házakban élõk csak használják a természettõl kölcsönkapott dolgokat, felismerik, tisztelik, élvezik a Természet csodáit és az Életet, miközben rengeteg pénzt és energiát takarítanak meg!

Szerencsére az Ember élete során sokat változik.

Változik az ízlése, változik a gondolatvilága, változik az értékrendje is. Mire elérkezünk életünk végére, sokkal bölcsebbek, érettebbek leszünk.


Remélem, hogy ez a pár sor és az ajánlott lehetõségek egy picit megváltoztatják az Ön gondolatait is és megtisztel bennünket azzal, hogy alkalmasint bejelentkezik egyik hétvégi elõadásunkra, hogy elsõkézbõl informálódjon az építkezés buktatóiról, valamint hogy személyesen gyõzõdjön meg arról, hogy valójában mivel is ajándékozza meg Önnönmagát, Családtagjait és Embertársait Az, Aki A Legegészségesebb Thoma Holz100 Házat választja.

Eddigi megtisztelõ figyelmét is megköszönve,
Õszinte Nagyrabecsüléssel
szeretnék az Ön segítõje maradni a továbbiakban is!

Tisztelettel:Loch Zoltán

Thoma Holz 100 térképen

Thoma Holz 100 fotói