BAKLER Kft.

Sopron, Kőszegi utca 12.

  • Telefon:99/321-432
  • Weboldal:www.bakler.hu
  • Kulcsszavak: irodaszer , írószer , irodai eszköz , könyvkötészet , kötészet , nyomtatványellátás , papír , papíráru , papírfeldolgozás, gyorsnyomtatás, számítógépes kötés, nyomtatvány, spirálozás, laminálás, faxolás, fénymásolás, bélyegző készítés, könyvkötészet, könyv, papír, könyvkötészeti munkák, dobozkészítés
  • Tevékenységi kör: Kereskedelem

BAKLER Kft. céginformációk

HOSSZÚ NYITVATARTÁS:
Hétfő-Péntek:07-18h
Szombat: 09-12h

Üdvözöljük a Bakler Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.nevében!

Cégünk Sopron egyik vezető írószer, irodaszer, és nyomtatvány kereskedelmi vállalkozása. Boltjainkban több, mint 4000 fajta termék közül választhat. Könyvkötészetünk több, mint 50 éves tradícióra tekint vissza, de foglalkozunk fénymásolással, névjegykártyák, céges levélpapírok és borítékok, bélyegző, egyedi nyomtatványok, szórólapok készítésével, gazdaságos sokszorosítással, és amennyiben kéri, a megvásárolt árukat házhoz szállítjuk. Nálunk küldhet és fogadhat is fax-ot! Vásároljon többet kevesebbért: használja törzsvásárlói kedvezményét és aktuális akcióinkat, melyekről leggyorsabban hírlevélünkből értesülhet.

Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére bármilyen egyedi kívánság esetén is. Nálunk valóban az Ügyfél az első!

Bakler Nyomtatványbolt és Könyvkötészet

9400 Sopron, Kőszegi út 12.
Tel.: (99) 321-432, (99) 510-417
Fax: (99) 510-418
E-mail: info@bakler.hu
Messenger: bakler@axelero.hu

Bakler Írószer- és Nyomtatványbolt

9400 Sopron, Erzsébet utca 3.
Tel.: (99) 313-295

A vállalkozást Bakler István könyvkötő mester alapította. A kis belvárosi műhely 30 éven keresztül kiszolgálta Sopron város és járás könyvkötészeti igényeit.
Cégünk már fél évszázada szolgálja a vállalatok és magánszemélyek érdekeit, színvonalas termékek és szolgálatások nyújtásával versenyképes áron. A vállalkozást Bakler István könyvkötő mester alapította. A kis belvárosi műhely 30 éven keresztül kiszolgálta Sopron város és járás könyvkötészeti igényeit. 1977-től leánya, Bakler Erzsébet folytatta a tisztes ipart. Faipari üzemmérnöki végzettsége ellenére nagy lelkesedéssel fordult a szép szakma rejtelmei felé. A könyvkötő szakvizsga letétele elméleti alapot adott az Édesapától ellesett fogások és eljárások hivatásszerű gyakorlásához és az írott dokumentumok állagának megóvása, szép könyvek kötése az ismert szlogen átalakítására késztette: Unokáink is olvashatják! 1986-ban a kis belvárosi könyvkötőműhely kinőtte eddigi helyét és gépeivel egy saját építésű, nagyobb alapterületű, teljes közműves műhelybe költözött. A régi üzlet a könyvkötés mellé felvette a papír-, írószer- és nyomtatvány forgalmazás profilt, mely abban az időben - különösen a nyomtatvány termékkörre nézve - hiánypótló volt. A bolt jól működött és hamarosan népszerű lett az egész városban. 1989-ben a vállalkozás kinőtte addigi kereteit és megalakult a Bakler és Triton Kft. A cég tovább terjeszkedett, és újabb, részben soproni, részben vidéki papír-, írószer és nyomtatványboltokat nyitott meg. Az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében a kft. létrehozott egy egyéni igényeket is kielégítő nyomdát. 2000. novemberében profiltisztítást végeztek a tulajdonosok és a Bakler és Triton Kft. jogutódlással szétvált két önálló kft-re. A Bakler Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a kereskedelmi és szolgáltatási üzletágakat vitte tovább. A szétválás óta egy minden igényt kielégítő nyomtatványáruházat, egy papír-, írószer és nyomtatványboltot, és egy papírfeldolgozást, dobozgyártást is magában foglaló könyvkötészetet üzemeltet. Cégünk Sopron egyik vezető írószer, irodaszer, és nyomtatvány kereskedelmi vállalkozása. Boltjainkban több, mint 4000 fajta termék közül választhat.

Termékeink és szolgáltatásaink széles skálája garantálja, hogy előbb-utóbb Önök is megrendelőink között lesznek. Az 1954-es évben alapított cég először csak könyvkötészettel foglalkozott, majd teljeskörű nyomtatvány, írószerforgalmazás lett a fő tevékenységi kör (28 éve!). Irodai és számítógépes szolgáltatások, laminálás, spirálozás, névjegykártya és szórólap szerkesztés-gyártás, nyomtatás (színes, tintasugaras és lézer), szkennelés jelentik a szolgáltatási kör bővítését. Jól képzett munkatársak készségesen segítenek a vásárlók igényeinek kielégítésében.
A cég kártyaleolvasóval rendelkező Lyoness partner.
Rendelhet e-mailen is. A Papírfutár szolgálattal a házhozszállítást is megoldjuk.


BAKLER Kft. térképen

BAKLER Kft. fotói