Hírek RSS


Okosnet hírek

Magyar Idők

Hirado.hu

Hírek » Közérdekű információk

2013.12.06.

Angyali Csomagok

Bár így Karácsony tájékán megnőtt az adományokat gyűjtő szervezetek és csoportosulások száma, mi továbbra sem mondhatunk le a már hagyománnyá vált szeretetakciónkról. A tavaly nyári és karácsonyi gyűjtésünkhöz hasonlóan, most is számítunk a jóakaratú emberek segítségére.

Ez alkalommal a soproni Szent György Plébánia ad otthont az ANGYALI CSOMAGOK
gyűjtőakciónknak, amelynek keretében várunk jó állapotban lévő, használt téli gyermek és felnőtt ruhákat, élelmiszert és iskolaszereket, takarókat és gyermekek részére ajándékot, cipős-doboznyi ANGYALI CSOMAGOT.

Kérjük, hogy az ajándékdobozba játékokat, iskolai eszközöket, tisztálkodó szereket és édességet csomagoljanak, és a csomagban helyezzenek el egy képeslapot, néhány kedves sorral.
KÉRJÜK Önöket, hogy csak olyan dolgokat tegyenek a dobozokba, amiket Önök is szívesen fogadnának!

Tisztelettel kérjük még, hogy írják rá a dobozokra: ANGYALI CSOMAG, s azt, hogy hány éves gyermeknek: kislánynak vagy kisfiúnak készítették a csomagot. Ha módjukban áll, díszítőcsomagolást készítsenek, és ragasszák, vagy kössék át a dobozt.

Ugyanezt kérjük a ruhagyűjtő akciónk esetében is: az adományt felcímkézett dobozban, vagy erős, felcímkézett zsákban juttassák el a gyűjtőhelyre. A címkére kérjük ráírni, hogy hány éves gyermek: fiú vagy lány, esetleg hányas méretű felnőtt férfi vagy nő részére alkalmas, ami a dobozban található. Ez megkönnyíti az adományozást bonyolító önkéntesek munkáját.
Az élelmiszerek tartós élelmiszerek legyenek: száraztészta, rizs, olaj, cukor, só, konzerv, esetleg sütéshez alkalmas fűszerek, csokoládé, szaloncukor.
Az Önök adományait mindenekelőtt a soproni hátrányos helyzetű és nehéz sorsú gyermekeknek, családoknak valamint a Kárpátaljai Domonkos Misszió segítségével a kárpátaljai magyar családok részére juttatjuk el.  Reméljük, hogy ezzel az adakozással sok soproni és Sopron környéki nehéz sorsú családnak és kárpátaljai testvéreinknek szerzünk örömteli karácsonyt, hogy Ők is érezzék, mire képes az adakozó szeretet.

A felajánlásokat 2013. december 15-ig várjuk, a Szent György Plébánia portáján (Szent György utca 7 sz. alatt, naponta 10-17 óráig.

Segítségüket előre is szeretettel megköszönjük. Isten fizesse meg!