Hírek RSS


Okosnet hírek

Magyar Idők

Hirado.hu

Rólunk

A ROSALIANEUM Kft által üzemeltetett www.okosNet.hu internetes információs portál, a korszerű információszolgáltatás szándékával jött létre.

A portál összegyűjti, kezeli, és a felhasználókhoz eljuttatja, azokat az ismereteket, amelyek a társadalomban élők számára nélkülözhetetlenek.

A www.okosNet.hu olyan tartalomszolgáltató portál, amely tartalmazza elsősorban a vállalkozások, közigazgatási intézmények, gazdasági társaságok, cégek és iparosok, de az oktatás, művelődés, hitélet, sport, idegenforgalom és vendéglátás, pénzintézetek és médiumok, civil szervezetek, stb., vagyis a társadalom teljes keresztmetszetének minden információját. Szolgáltatása által felkerül a portálra a cégek elérhetősége, rövid jellemzése és a rá jellemző képanyag, de ha igény van rá, a cég reklámja is.

Cégünk filozófiája, hogy a portál többet nyújtson, mint a napjainkban elérhető, céginfós portálok. Ezért a portál tartalmaz napi híreket, programajánlókat, gazdasági és sporthíreket, pályázatfigyelőt, befektetési tanácsokat, stb.,- vagyis minden olyan plusz - szolgáltatást nyújtunk, amelyért még érdemes lesz felkeresni a www.okosNet.hu oldalakat.