ásvány ékszerek
0 Comments

Az ásvány termékek viselésének hosszú évezredekre visszanyúló történelme van, ma is népszerűek a különböző féldrágakövekből készült ékszerek.

Az ásvány ékszerek közé soroljuk a medálokat, nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket is, melyek közül a legjelentősebb az ásvány karkötők, amivel most foglalkozunk.

Az ásvány karkötő olyan ékszer, amit a csuklón viselünk, s tulajdonképpen nem más, mint egy jó minőségű ékszerdamilra felfüzött ásványgyöngyök sorozata. A karkötő készülhet azonos ásványokból, illetve különböző kristályokból is.

Miután minden gyöngy egyedi, így garantáltan egy kivételes karkötő kerülhet a csuklónkra. Ráadásul a különböző színű gyöngyök által alkotott tarka kinézet nemcsak a megjelenésünket teszi különlegessé, hanem lehetős nyílik az ásványok jótékony energiáinak megtapasztalására is.

Így például vannak olyan kövek, melyek nyugalmat sugallnak, mások pedig élénkítenek, illetve a boldogság megélésére sarkalnak. Az ásványok révén a mindennapok során nyitottabb és fogékonyabb hozzáállást tanúsíthatunk az önelfogadás, a jóság, és harmónia megtalálásában. Ehhez persze a kristály ékszerek önmagukban nem elegendőek, hanem nagyon sok múlik rajtunk is. Gyakran érnek minket negatív energiák, és ezek okai akár mi is lehetünk. A negatív gondolatok nem válnak az előnyünkre, ezért mindenképpen célszerű a történéseket némi öniróniával és optimista módon szemlélni.

Viszont vannak olyan emberek is, akik nem az ásványok gyógyító hatása miatt keresik és viselik az ásvány termékeket, hanem egyszerűen a látványuk miatt, ami minden nap nyugalommal, örömmel és az elégedettség pozitív érzésével tölti el viselője lelkét.

Bármi is motiválja a rendelését, engedjen az Ön számára szimpatikus ásvány hivó szavának, és rendeljen online egy csodálatos ásványi ékszert a csillaggyongy.hu weboldalon.